Konserter och utomhusbio i Skeppsbron

Minns du sommaren i Skeppsbron 2022? Nu går vi ut med vilka artister och utomhusbio som finns på Ödlans innergård i Skeppsbron i sommaren 2023.

Kliv in i en värld av palmer, ljusslingor, färgglada växter och storslagna muralmålningar. Känn doften av mat, natur och ljummen sommarkväll. Slå dig ner i en brassestol, svalka dig med en kall dryck och njut av en helkväll med musik, dans och gemenskap. Det är just detta vi bjuder på i sommar. Upplevelser!

Vi har verkligen slagit till på stort och satsar i år på helkvällar när det gäller musiken.

Den 16 juni får vi celebert besök av musikundret från Helsingborg, en duo som är de som är mest spelade på svensk radio, nämligen Smith & Thell. Men de kommer inte ensamma. Även duon Grebo Station och gruppen Spring City kommer och förgyller kvällen.

Och den 25 augusti firar vi riktigt ordentligt tillsammans med Arvingarna. Deras superlåt "Eloise" fyller 30 år i år och det kommer firas med dans och ett hejdundrans framträdande på scen.

Sanna Band värmer upp publiken denna kväll när de river loss några riktigt goa covers. Vi vågar nästan garantera att du kommer sjunga med. Kvällarna avslutas sedan med en DJ. Under hela konserterna kommer det serveras mat till den hungrige och dryck till den törstige.

I vanlig ordning blir det utomhusbio på innergården också. Nedan ser du programmet:
17/6 - Sunes sommar
17/6 - Där kräftorna sjunger
26/8 - Sing
26/8 - A man called Otto

Läs mer om eventen och Sommar i Skeppsbron här! Länk till annan webbplats.