En grafisk bild på Moneybrother, Måns Zelmerlöw och Sven Ingvars

Sommarens artister är bokade

Sommaren kommer springandes runt hörnet och vi står redo med årets artister till Sommar i Skeppsbron. Och inte bara det, vi gör också vår sprillans nya innergård redo för Jönköpings folkfest.

Förra året gästades vi först av Smith & Thell, som bjöd på en härlig junikväll som aldrig ville ta slut. Och i augusti kom Arvingarna och satte en förgylld punkt på Sommar i Skeppsbron 2023.

Detta år blir det en ännu mer maxad sommar med tre tillfällen för dans och musik. Vi börjar sommaren den 15:e juni med Moneybrother som gör en återkomst till innergården efter en väldigt lyckad kväll 2022. Mindre än två veckor senare, den 28:e juni, dyker Måns Zelmerlöw upp och bjuder på en kväll som vi sent kommer glömma. Vi avslutar sedan sommaren med dansskorna på, för den 23 augusti kommer Sven Ingvars att stöka till det på innergården. Alla årets konserter kommer även ha förband och DJ som spelar in i natten, så förbered dig på en helkväll av dans och musik bland blommor och ljusslingor.

Sommar i Skeppsbron arrangeras varje år av Södra Munksjön Utvecklings AB, med syfte att få in kultur i området. Vi anordnar även utomhusbio, med film som passar alla åldrar.

Det blir speciellt i år eftersom vi flyttar hela innergården till andra sidan vägen. Detta eftersom rivningen av Kvarteret Ödlan pågår och ska få bli en blomstrande parkyta i framtiden. Den nya innergården kommer bli minst lika hemtrevlig och festlig som den förra. Med storslagna muralmålningar, grönska och sommarkänsla, välkomnar vi er till Syrgasvägen 4, för oförglömliga kvällar på Jönköpings mysigaste innergård.

Läs mer om programmet här! Länk till annan webbplats.