Upptäck Skeppsbron 2019

Trots att vädret inte riktigt var på vår sida var det ändå många som valde att besöka Skeppsbron under förra helgens event, Upptäck Skeppsbron.

I dagarna tre kunde alla som är nyfikna på den nya stadsdelen ta del av både roliga aktiviteter, guidade turer och få svar på frågor från personal på Södra Munksjön Utvecklings AB.

Eventet lockade en bred publik. De våghalsiga valde att upptäcka den nya stadsdelen från ett lite annorlunda perspektiv, nämligen svävande på en flyboard några meter över Munksjöns vågor. Några valde en lugnare taktik och slappade i den tillfälliga loungen där man både kunde äta gott och njuta av musik. En stor publikdragare var också utomhusbion på lördagskvällen då storfilmen A Star Is Born visades samtidigt som SMUAB bjöd alla besökare på nypoppade popcorn direkt från popcornvagnen.

Många frågor

Något vi på SMUAB tyckte var extra roligt var att fler än någonsin ville följa med på de guidade turerna. Så många att vi faktiskt fick köra en extra tur eftersom inte alla fick plats i bussen. Vår personal som bemannade den fasta utställningen i Skeppsbroparken hade fullt upp med att svara på frågor och funderingar kring byggnationen och planeringen av den nya stadsdelen. Det märks att ju längre bygget kommer och ju mer den nya stadsdelen börja växa fram desto mer ökar också intresset och frågorna blir fler. Så roligt att möta engagerade invånare som vill veta mer och som upptäcker den nya stadsdelen.