Illustration med stadssiluett och somriga inslag: glass, solglasögon, foodtruck, dryck, bio mm. Text i bild: Upptäck Skeppsbron Inställt.

Upptäck Skeppsbron 2020 inställt

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 har vi beslutat att ställa in årets Upptäck Skeppsbron.

Den 21-23 augusti i år hade vi återigen tänkt fylla Skeppsbroparken med roliga aktiviteter för alla åldrar. Det hade blivit den fjärde upplagan av vårt populära event Upptäck Skeppsbron där man bland mycket annat brukar kunna testa på vattenaktiviteter, hänga i Skeppsbrons Lounge, se på utomhusbio och bygga stad i alla möjliga och omöjliga material.

På grund av stora osäkerheter i det framtida läget med Corona-viruset, Covid-19, har vi nu tagit beslutet att ställa in årets Upptäck Skeppsbron. Det känns så klart tråkigt, men vi hoppas vi ses nästa år!

Tips – Kvarteret Ödlans innergård är öppen i sommar!

Men allt står ju inte still! Vi satsar på skapa en härlig innergård på Kvarteret Ödlan i sommar. Missa inte att besöka en mysig oas, perfekt för härligt sommar-häng under bar himmel. Hit kan man droppa in (dock med de aktuella restriktionerna från Folkhälsomyndigheten) som man vill eller delta i någon av de aktiviteter som vi anordnar i sommar!

Kvarteret Ödlan hittar du på Syrgasvägen 7, i anslutning till Skeppsbroparken.

Håll utkik på www.kvarteretodlan.se Länk till annan webbplats. samt www.sodramunksjon.se Länk till annan webbplats. om när innergården öppnar och vad som kommer hända där i sommar!